K&tB OP HET WERK

K&tB VOOR THUIS

KOFFIE VOOR THUIS

Ook thuis wilt u graag genieten van een lekkere kop koffie. U wilt lekkere koffie drinken waar u ook bent. Op elk willekeurig moment van de dag, dus ook thuis, wat u ook doet. Een lekkere kop koffie om de dag mee te beginnen of een heerlijk tussendoortje maar ook als afsluiter van een zelfbereid diner kan een heerlijk kopje Kooistra en Terborgh koffie net de finishing touch zijn!

Zondagmorgen; een weldadige rust…
een nog bleek zonnetje dat mijn planten kust.
Een kop koffie binnen handbereik,
voel ik me ├ęcht de koning te rijk.
Een eenzame jogger is de enige die je vaag hoort,
verder is er niets dat de rust verstoort.
Eens even geen radio of een CD en ook de t.v.
doet even niet mee.
Nu eens gelegenheid om mijn gedachten te laten
gaan en wat na te denken over mijn bestaan.

Anna Veenstra

Contact

Contact Us
Bezig met versturen